LIVE
 1
Bocaseca - Despre adevar feat. Dj. Sfera

Despre noi

Ai nimerit pe Spliff, radioul care îți livrează cultura urbană din România direct în căști! suntem aici pentru a aduce un nou sound în peisajul radioului românesc.

Spliff a fost creat din pasiune pentru cultura urbană și limbajul stradal, care reflectă realitatea și diversitatea societății românești. Difuzăm cele mai autentice piese din zona urbană, "direct din cartier", atât de la artiști care au rupt scena, dar și de la cei nou veniți, care își rup bucăți din suflet să le pună în versuri, și sunt plini de substanță. Ascultând Spliff, vei intra în vibrația artei urbane. Vei descoperi povești de viață, mesaje sociale, umor, ironie, dar și diverse emoții prin mesajele / vibe-ul transmis de artiști.Request-uri

Vrei să asculți o anumită piesă, sau un anumit artist pe Spliff? nimic mai simplu! intră pe pagina de request-uri și vezi ce piese sunt în playlist. Dacă îți place vreuna, cu un singur click o poți pune pe radio.

Atenție! poți pune doar 4 piese pe oră, așa că alege cu grijă. Și mai sunt niște reguli de respectat:
1. Dacă un artist a fost difuzat în ultimele 20 de minute, artistul va fi indisponibil.
2. Dacă o piesă a fost difuzată în ultimele 24 de ore, piesa va fi indisponibilă.


Așa ne asigurăm că avem diversitate și calitate în muzica difuzată pe radio.Istoric difuzări

Dacă ai ascultat o anumită piesă pe Spliff, ți-a plăcut, dar n-ai reținut numele...o poți găsi pe pagina "Istoric difuzări". Acolo sunt afișate ultimele 15 piese difuzate pe radio.
Mai mult de atât! pe langa numele pieselor, vei găsi și link-ul platformelor de streaming pe care există piesa respectivă.Trimite-ne piesa ta!

Dacă ești artist și vrei să-ți băgăm piesa sau albumul în playlist, e suficient s-o trimiți. După ce o ascultăm, îți vom răspunde cu decizia luată. Ai niște reguli de respectat:
1. Piesa trebuie să fie trasă în studio, sau home studio, dar cu microfon de calitate.
2. Piesa trebuie să aiba mix/masterul făcut profesional. Vocea trebuie să se auda clar. Instrumentele să fie în armonie cu vocea, fara distors.
3. Trebuie să transmiți ceva pe piesă. Un vibe, un mesaj, o poveste.
4. Trebuie să ai piesa in format RAW (wav), sau lossless (flac). În cel mai rău caz, poți folosi codecul Opus, cu bitrate mare (peste 192Kbps).


De asemenea, te rugăm să nu folosești prea multă compresie pe exportul final, pentru că piesa va fi remasterizată de noi înainte să fie pusă în playlist. Dacă respecți cerințele, ai toate șansele să intri în playlist.